(Ver)bouwen in het Gooi

Aannemingsbedrijf Citroen is naast in Den Haag nu ook al een aantal jaar actief in Laren, Blaricum, Naarden, Bussum en omgeving.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN AANNEMER VOOR GROTE VERBOUWINGEN OF KLEINE KLUSSEN IN LAREN, BLARICUM, OF DE REST VAN HET GOOI?

Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Citroen aan het juiste adres!
Met tientallen jaren ervaring en Den Haag en omstreken is Aannemingsbedrijf Citroen sinds een aantal jaren ook actief in het Gooise.

Aannemingsbedrijf Citroen levert maatwerk voor al uw verbouwingswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren, renoveren en verbouwen van historische en monumentale panden. State-of-the-art, compleet met schilderwerk, elektra en zelfs tuinaanleg. Wij realiseren uw verbouwing op het allerhoogste (afwerkings)niveau.

Creatieve oplossingen om uw wooncomfort te verbeteren maar ook het maximaliseren van woon- en werk-ruimte door het strategisch uitbreken en uitbouwen van een pand, zien wij als de basis voor elke grote verbouwing. Met name in Laren, Blaricum, Naarden en Huizen hebben wij de laatste jaren enkele tientallen oude en soms zeer vervallen woningen omgetoverd tot zeer moderne turn-key villa woningen, voorzien van werkelijk alle luxe en gemakken.

De diversiteit aan verbouwingsmogelijkheden en het complete “in-house” aanbod van diensten is wat Aannemingsbedrijf Citroen onderscheidend maakt in de markt. Van een nieuwe keuken of badkamer tot complete aan- of uitbouw; wij hebben de ervaring, mankracht en expertise in huis.

Aannemingsbedrijf Citroen is uw betrouwbare en verantwoordelijke partner die garant staat voor een succesvol eindresultaat. Wij maken elke verbouwing tot een uniek en persoonlijk project, zodat u jarenlang kunt genieten van de mooie woon- en werkbeleving. Een hoogwaardig eindresultaat én u als tevreden opdrachtgever, zowel particulier als zakelijk.

Bekijk al onze diensten:

© Aannemingsbedrijf Citroen

DAKOPBOUW & AANBOUW

Wij leveren complete dakkapellen en hebben timmermannen die uw dak-aanbouw op elke wijze kunnen (ver)bouwen.

© Aannemingsbedrijf Citroen

LOODGIETER EN ELECTRICIEN

Bij Aannemingsbedrijf Citroen voeren wij ook gewoon uw loodgieterswerk en electra uit. Geen klus is ons te klein of te gek!

© Aannemingsbedrijf Citroen

KEUKEN INBOUW

Snel en vakkundig een nieuwe luxe keuken. Compleet met apparatuur en op maat ontworpen. Aannemingsbedrijf Citroen is gespecialiseerd in de eigen import en het gebruik van Italiaans marmer en natuursteen.

© Aannemingsbedrijf Citroen

WINKELPANDEN

Uw winkel verbouwen tot een aantrekkelijk en goed functionerend geheel, wij komen graag met u in contact om hierover mee te denken.

© Aannemingsbedrijf Citroen

UIT- EN AANBOUW

Van uit- en aanbouw hebben wij tientallen voorbeelden. Met elektrisch schuifdak, heaters, haard en kachel of geïntegreerde muziekinstallatie, wij hebben het vast al eens gebouwd.

© Aannemingsbedrijf Citroen

APPARTEMENTEN EN STUDIO’S

Het verbouwen van appartementen en studios tot een turn-key object voor de verhuur is iets waar wij onze ervaring voor u kunnen laten werken. Ook als u in het bezit bent van een pand dat u wilt verbouwen tot meerdere appartementen en studios komen wij graag met u in contact.

© Aannemingsbedrijf Citroen

MONUMENTALE PANDEN

Onze expertise en ervaring zit voor een groot deel in het restaureren, renoveren en verbouwen van historische en monumentale panden. Dit vinden wij, eerlijk gezegd, het mooiste stukje van ons vak!

© Aannemingsbedrijf Citroen

BUITENWERK

Bij een complete verbouwing hoort zowel binnen als buiten. Naast steen houden wij ook van groen. Tuinen, hekwerk, bomen en planten. Oprijlanen, bestrating en poorten. Met het buitenwerk maken we uw droomproject compleet.

© Aannemingsbedrijf Citroen

TOTALE VERBOUWING OF RENOVATIE

Een combinatie van al het bovenstaande? Aannemingsbedrijf Citroen biedt u graag een compleet pakket waarbij we u volledig ontzorgen. We nemen alle plannen uitvoerig door, maken een planning, u kunt zich rustig focussen op alle andere zaken en komt terug in uw nieuwe droomlocatie.

© Aannemingsbedrijf Citroen

GARAGES, SCHUREN EN TUINOVERKAPPINGEN

Een houten of stenen garage, schuur, buitenkeuken of tuin-overkapping bouwen is voor Aannemingsbedrijf Citroen geen probleem. Wij verzorgen het complete traject van a tot z voor u. Vanaf het storten van de fundering en plaatsen van het dak tot plaatsen van een buitenkeuken compleet met Cooker en pizzaoven. U vraagt, wij bouwen het.

© Aannemingsbedrijf Citroen

BADKAMER PLAATSEN

Een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer verbouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor complete ontwerpen van uw droom-badkamer. Aannemingsbedrijf Citroen is gespecialiseerd in de eigen import en het gebruik van Italiaans marmer en natuursteen.

© Aannemingsbedrijf Citroen

SCHILDER- EN TEGELWERK

Schilderen is bij elk project een belangrijk onderdeel van de afbouw. Ons eigen team van schilders komt ook graag bij u voor losse schilderwerkzaam-heden. Zowel binnen als buiten. Om uw verbouwing helemaal compleet te maken verzorgt Aannemingsbedrijf Citroen al het tegelwerk.

Aannemingsbedrijf Citroen is actief in Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen, Soest, Baarn, Bilthoven, Loosdrecht, Naarden, Bussum en Muiderberg.

TRANSLATE