Rob Houweling

Een eigen haard is voor iedereen wat waard!

Thuiskomen, krant erbij, glas wijn, kaasje, lekker onderuit, haardvuur aan… Kent u dat gevoel?

Een openhaard zorgt voor sfeer. Voor een goed brandende en goed trekkende open haard komt degelijk vakmanschap om de hoek kijken. Hiervoor werkt Citroen Aannemers samen met Rob Houweling, dé openhaarden inbouwspecialist met de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag. Rob Houweling traditionele openhaardenbouw zorgt ervoor dat uw openhaard op de juiste manier wordt (in)gebouwd of geïnstalleerd. Menig gebruiker van een niet deskundig gebouwde openhaard kan u vertellen van de ergernis van rook en stank die de ruimte intrekt. Het plezier en het gebruik van de openhaard is dan snel voorbij.

Voorkom teleurstelling
Laat u altijd adviseren door een professionele openhaardenbouwer om teleurstelling en ergernis te voorkomen. Onze ervaring en deskundigheid staat garant voor een goed werkende en goed trekkende open haard. De aanschaf van een openhaard is een kostbare zaak, reden te meer u op de juiste manier te laten voorlichten om de juiste keuze te kunnen maken. Pas dan kunt u op een koude winteravond met een goed glas wijn in de hand genieten van uw openhaard waar de vlammen u tegemoet dansen na weer eens een blok hout op het vuur te hebben gegooid.

Druk op de knop
Bent u geen stoker en vind u het gesjouw met houtblokken maar niets dan is een gashaard voor u wellicht een betere optie, het geeft hetzelfde effect, u hoeft zich geen zorgen te maken om de houtvoorraad. Een simpele druk op de knop doet de haard elektronisch ontsteken.

Ervaring sinds 1973
Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in dit vak en komen vrijblijvend bij u aan huis om de situatie te bekijken en u van de juiste adviezen te voorzien. Wij kunnen u precies vertellen hoe de rookkanalen in uw woning kunnen worden aangebracht als u niet beschikt over een standaard rookkanaal. In principe kan in ieder huis een openhaard geplaatst worden.

Showroom
In onze Showroom aan de Maanweg 58 te Den Haag zijn altijd 4 brandende houtkachels te aanschouwen. In de grote hal van de showroom brandt tevens een ongekend grote haard! U bent van harte wellkom!

Meer infornatie vindt u op www.robhouwelingen.nl